TWENOTTWENOTTWENOT

Regio's en bouwgroepen

Binnen de TWENOT vinden op verschillende niveaus activiteiten plaats. In de eerste plaats landelijk. Het tweemaandelijkse clubblad DE TANK is een landelijke activiteit evenals het beheer van de website. Ook worden er per jaar drie landelijke clubbijeenkomsten georganiseerd, bij voorkeur op een locatie die raakvlakken heeft met de hobby, zoals het Oorlogsmuseum in Overloon.

Regio's

Ook op regionaal niveau worden er periodiek clubbijeenkomsten georganiseerd. Deze zijn uiteraard kleiner van opzet en worden vaak gehouden in vaste locatie. De activiteiten bestaan uit modelbouw, nieuwtjes uitwisselen (vaak op modelbouwgebied), bijpraten met hobbyvrienden, maar er wordt ook wel eens een uitstapje gemaakt naar een militair museum of iets dergelijks.
Lees meer over de regio's

Bouwgroepen

Een paar jaar geleden ontstonden op plaatselijk niveau de eerste bouwgroepen, waarvan er op dit moment ca. 10 actief zijn. In verschillende plaatsen ontdekten TWENOT leden dat het best gezellig is om regelmatig met een aantal bij elkaar te komen en gezamenlijk met modelbouw bezig te zijn. Dat werkt stimulerend en je leert een hoop van elkaar.
Lees meer over de bouwgroepen